1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Proszę o pilną odpowiedź |
Ola Olka
Odpowiedzi: 154
Wyświetleń: 62497
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2017-07-14, 12:55 Temat: Proszę o pilną odpowiedź |
Agulka bardzo mi przykro. Przyjmij wyrazy współczucia |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2017-01-17, 19:57 Temat: Proszę o pilną odpowiedź |
Agulka77 napisał/a: | Czy dzięki tym lekom ból może się zmniejszyć? | Tak. Dzięki odpowiednio dobranym lekom ból może się zmniejszyć a nawet całkiem wyciszyć.
Nikt nie zasługuje na ból i nikt nie musi go znosić - nawet najdzielniejszy człowiek.
Pozwolić sobie pomóc nie oznacza słabości lecz szacunek do siebie samego - spróbuj to przekazać mężowi.
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-12-14, 19:12 Temat: Proszę o pilną odpowiedź |
[b] Agulka77 napisał/a: | Słuchajcie, rodzi się we mnie straszny bunt. | to chyba nic dziwnego. Każdy z nas się buntuje, gdy widzi jak bliska osoba cierpi. Nasza bezsilność wobec choroby budzi burzliwe uczucia i stawia mnóstwo znaków zapytania.
Bardzo mi przykro ale nie sądzę byś znalazła lekarza który podjąłby się opisanych przez ciebie operacji. Może gdzieś coś podobnego się wydarzyło, jednak sądzę że to wyjątek który tylko potwierdza regułę.
Pozdrawiam serdecznie |
|
|